Rapport från Brunnby Lantbrukardagar!

Brunnby Lantbrukardagar bjöd på två härliga dagar med både sol och värme. 5700 informationstörstiga lantbrukare besökte mässan vilket är nytt rekord jämfört med förra årets rekordantal 4970.

Lantmännens båda montrar var välbesökta och som vanligt bjöd vi på kaffe och bullar. Nytt för i år var de populära tatueringarna som prydde både barn och vuxna.

I Brunnbykampen tävlade många besökare i att flytta en minirundbal från en plats till en annan med hjälp av en radiostyrd traktor. Behöver vi nämna att detta var en populär aktivitet? I våra demoodlingar visade vi flera av Lantmännens sorter för intresserade växtodlare. Växtodlingsrådgivarna bjöd på tipsrunda där alla kunde briljera med kunskaper om svamp, mögel och andra svårigheter.

Hela vårt finska återförsäljarnät i Lantmännen Agro Oy kom på besök och de visade stort intresse för både maskiner, sorter och vårt nya digitala verktyg LM2 och dess integrering med Dataväxttjänsterna.

Vi hade även besök av Västmanlands LRF Ungdom som fick egen guidning i våra montrar och träffade nyckelpersoner inom Lantmännen. Vår säljare Elisabet gav dem en specialsydd visning av våra sorter.

Se gärna filmen från Brunnby lantbrukardagar!

Här ser du filmen om varför du ska registrera dig på LM2!

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng