Foder för hälsa och lönsamhet

Vi utvecklar foder för djurens hälsa och din lönsamhet. Det innebär att våra fodersorter både tillfredsställer behoven för din besättning och möter dina förutsättningar, vid varje tillfälle. Med vårt heltäckande sortiment kan du kombinera de alternativ som bäst passar målen för din verksamhet.

Receptoptimering och rådgivning
Inom Lantmännen Lantbruk har vi djup kunskap om och lång erfarenhet av ditt djurslag, fodrens råvarusammansättning och effekt. Våra säljare hjälper dig gärna med produktionsrådgivning, optimering av recept, foderstatsberäkning och uppföljning av recept. Med oss som leverantör kan du vara säker på tillgång med hög och jämn kvalitet.


Utvecklat för svenska förhållanden

Lantmännen Lantbruk driver utveckling i egen regi av produkter anpassade för svenska förhållanden; svenska jordar, svenska djur och svenska bestämmelser. Det innebär att du kan vara trygg i ditt val – du får väl genomtänkta produkter av hög kvalitet oavsett om du väljer ur premium- eller standardsortimentet.

Vår forskning bedrivs tillsammans med SLU och norska Felleskøpet Fôrutvikling. Utbytet inom dessa nätverk och på internationella konferenser ger oss unika möjligheter att bedriva och ta del av världsledande forskning, som resulterar i högkvalitativa foderprodukter, för att ge dig och dina djur bästa tänkbara förutsättningar, nu och i framtiden. Dessutom pågår spännande foderförsök i egen regi både i fält och på vår försöksanläggning Nötcenter Viken.

Beställ foder på Mina sidor
Du vet väl att du som kund hos oss kan beställa foder på LM2 ? Det är enkelt, bekvämt och ger dig möjlighet att planera dina leveranser.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng