Snart är det dags för grovfoderskörd

Våren och grovfoderskörden närmar sig med stormsteg! Tiden för förberedelse är inne och du hittar rätt material och alla produkter du behöver för att ensilera i bal, tub eller plansilo hos oss. Just nu får du kampanjpriser på plast, nät och garn. Så passa på - säkra upp ditt behov!

Flera effektiva produktnyheter

Vi är stolta över att presentera Farm Film sträckfilm som en nyhet i sortimentet. Farm Film är en blåst multilagerfilm för både rund- och fyrkantsbalar och den passar i alla inplastare.

Bredfilm RKW är en svart/vit plansilofolie för täckning av ensilage. En 120µ stark och seg film som håller bra även när det är kallt. Den är ett nytt alternativ för dig som vill ha en något tunnare film som ändå håller måttet.

Texaleen Alpha Plus är en svart bredfilm för täckning av ensilage. Men sina 150 µ är den tjockare och har utmärkande vädertålighet och punkteringsstyrka. Lämplig för tuffare väderförhållanden, exempelvis i blåsiga kustlandskap.

Cotesi ONE är ett nytt HD-pressgarn framtaget för större och tyngre balar. Passar särskilt till balar som är 120x90 cm eller 120x130 cm. Cotesi One är mjukt samtidigt som det har hela 295 kg i knutstyrka vilket möjliggör mycket kompakta balar.  

 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng