Allt du behöver för ekologisk odling

Efterfrågan på ekologisk spannmål är idag stark både i Sverige och övriga Europa. Vi har alla produkterna du behöver för din ekologiska odling.

Beställ gärna den kostnadsfria handboken Eko 2019, som är vår strategihandbok för ekologisk produktion. Handboken innehåller förutom växtodling även foder för att ge en heltäckande bild av ekologisk produktion. Du kan även läsa Eko digitalt.

Utsäde
Vi hjälper dig att välja rätt sorter utifrån marknadens behov. I vårt sortiment finns friska, motståndskraftiga sorter med bra kvalitetsegenskaper i konsumentledet och stabil avkastning.

Vallfröblandningar
Våra utvalda ekologiska vallfröblandningar ger en högavkastande vallodling samt uppfyller kraven i Jordbruksverkets föreskrifter (SJFS 1996:47).

Gödsling
Inom Biofer-sortimentet finns produkter för alla behov. Det är oftast mycket lönsamt att gödsla ekologisk spannmål. Biofer är väl dokumenterad i fältförsök och har ett högt utnyttjande av näringsinnehållet (80 % relativt mineralgödsel för kväve). Dessutom är pelletskvaliteten förbättrad, vilket innebär att givan per hektar kan ökas.

Besök Gyllebo Gödnings hemsida för mer information gällande KRAV-godkända gödselmedel.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng