Rådgivning

Vi ska tillsammans höja skördarna och effektivisera animalie- produktionen för att det svenska lantbruket ska kunna fortsätta vara konkurrenskraftigt. Som komplement till våra kunniga säljare, kan vi idag erbjuda ett antal tjänster.

rådgivning

Foder
Inom vår foderverksamhet erbjuder vi ett antal olika mervärden som produktionsrådgivning, optimering av recept, foderstatsberäkning och uppföljning av recept. Kontakta din säljare för att få reda på vad han eller hon kan hjälpa just dig med.

Växtodling
Våra säljare har inte bara stor kunskap om de produkter vi säljer, men kan också hjälpa dig att få ut det mesta i din odling. Utöver säljarna kan vi erbjuda rådgivningsbrev, koncept för precisionsodling med mera. Dessutom kan vi i östra Mellansverige erbjuda personlig oberoende rådgivning från VäxtRåd, som hjälper till med att identifiera det bästa valet för just dig och din växtodling.

Läs mer om vår växtodlingsrådgivning.

Håll dig uppdaterad med Växtline!

Mellersta Sverige
Du som bor i mellersta Sverige kan anmäla dig till VäxtRåds rådgivningsbrev. Som prenumerant får du cirka 45 växtodlingsbrev/år. I mellersta Sverige finns även Växtråd EKO som är ett ekologiskt växtodlingsbrev där du får cirka 20 växtodlingsbrev/årBeställ din prenumeration genom att kontakta VäxtRåd via mail på vaxtrad@lantmannen.com.

 

Södra, östra och västra Sverige
Rådgivningsbreven i denna del av Sverige heter Växtline Syd, Växtline Öst, Växtline Väst och Växtline Vall. Som prenumerant på något av våra växtodlingsbrev får du cirka 30 växtodlingsbrev/år. Som prenumerant på Växtline Vall får du cirka 20 vallbrev/år. I västra Sverige finns även Växtråd EKO som är ett ekologiskt växtodlingsbrev där du får cirka 20 växtodlingsbrev/årBeställ din prenumeration genom att kontakta Växtline via mail på vaxtline@lantmannen.com genom din säljare eller hos vår kundtjänst på 0771-111 222.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng