Sälj din spannmål

Vill du, kan du säkra dina försäljningspriser för kommande skördar redan nu med hjälp av våra olika avtal.

Rörlig marknad
Du som odlar och säljer spannmål samt oljeväxter vet hur marknaden rör sig. Den går upp, ner, upp igen. Och så kanske lite ner. När och hur mycket, är svårt att sia om även för den som är ganska insatt. Att agera på en nyckfull råvarumarknad är precis lika riskabelt, men också löftesrikt, som det är att agera på en aktiemarknad.

Vad passar dig? Vi hjälper dig att välja rätt!
Pool-, depå-, spot- och termininsavtal eller spontanleverans. Med våra spannmålsavtal har du möjlighet att välja vad som passar dig bäst. Du kan också ta del av våra tjänster i form av torkavtal eller spannmålsförskott.

Behöver du ha hjälp med avtalen är du alltid välkommen att kontakta din säljare. De har svar på dina frågor och finns här för att hjälpa dig med vad som passar dig bäst.

Nättjänster som underlättar dina affärer
Registrera dig till våra nättjänster där vi ger dig kostnadsfri service för att underlätta dina spannmålsaffärer. Du kan få hjälp med allt från att teckna avtal, se dina invägningar, se analyser och mycket annat. Här kan du också se dina egna avtal,göra leveransförsäkran samt läsa vår marknadsinformation med utveckling, marknad och förväntningar för olika grödor.

Läs mer om våra olika spannmålsavtal.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng