Raisioagro blir Lantmännen Feed

Sedan den 1 januari verkar Raisioagro under namnet Lantmännen Feed. Raisioagros kunder möter nu en ny hemsida och en uppdaterad grafisk profil, men verksamheten fortsätter som tidigare.

I samband med att Raisioagro blev Lantmännen Feed lanserades en ny hemsida samt ny logotyp på fordon, anläggningar och fodersäckar.

– Namnet Lantmännen Feed speglar den verksamhet som vi kommer att fokusera på inom bolaget, det vill säga högklassiga foder till finska nötkreatur. Vi ser också att en rad andra möjligheter ryms i Lantmännen Feed, såsom en foderutveckling i framkant, fokus på hållbarhet, internationella samarbetsmöjligheter och inte minst en kvalitetsstämpel som kommer de finska lantbrukarna till godo, säger Peter Annas, styrelseordförande i Lantmännen Feed.

Namnbytet till Lantmännen Feed skedde den 1 januari och den nya logotypen syns redan i handeln och byts snart ut överallt. Integrationen till Lantmännens system och processer kommer att pågå under 2019.

– Lantmännen är redan idag en viktig partner på den finska lantbruksmarknaden och ägarbytet har mottagits positivt av våra kunder. Vår verksamhet, med produktion och leverans av foder fortlöper som innan, men att vi nu får en ny identitet blir ett positivt avstamp i arbetet att utveckla vårt erbjudande kring marknadens bästa foder till idisslare och hästar, säger Mikko Korhonen, vd på Lantmännen Feed.

I Lantmännens strategi är utveckling och tillväxt på den finska marknaden en viktig del. Med både Lantmännen Feed och Lantmännen Agro kan Lantmännen agera som en komplett partner till finska lantbrukare, och inkluderar man de verksamheter som bedrivs inom Lantmännens livsmedelsdivision i Finland har Lantmännen nu verksamhet inom hela kedjan från jord till bord.

Besök Lantmännen Feed:s nya hemsida på www.lantmannenfeed.fi.

 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng