Information inför jul- och nyårshelgen

På den här sidan har vi samlat information inför stundande jul- och nyårshelg. Du hittar information om vad som gäller angående spannmåls- och foderleveranser samt kundtjänst öppettider under jul- och nyårshelgen.

Spannmålsleveranser innan jul och nyår

Lantmännen har under jul- och nyårshelgerna begränsade möjligheter att ta emot spannmål. Har du tecknat avtal för leverans innan nyår kommer vi kontakta dig senast 18 december. Har du avtal men inte blivit kontaktad senast i början av december får du gärna kontakta oss.

För avräkning innan nyår på grynhavre och maltkorn vill vi ha in dessa leveranser senast 14 december. För avtalsteckning spot i nuvarande period kan det senast ske den 11 december om vi ska hinna hämta er spannmål innan årsskiftet. Kontakta oss på 0771-111 222 eller lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com.  

Foderleveranser under jul och nyår

Glöm inte att beställa foder i god tid och gärna med flera alternativa leveransdagar. Under jul- och nyårshelgerna håller vi kundtjänst öppet för foderbeställning söndag 27 december och lördag 2 januari. Vi kommer också att leverera vissa söndagar. Här finner du ett utförligt leveransschema för bulkfoder under jul och nyår 2015/2016.

Kundtjänst öppettider

Kundtjänst når du som vanligt på 0771-111 222 vardagar 07.00-18.00. Röda dagar samt jul- och nyårsafton håller vi stängt. Söndag 27 december samt lördag 2 januari håller kundtjänst extraöppet för ordermottagning av foder, kl. 07.00-14.00.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng