Information inför jul- och nyårshelgen

På den här sidan har vi samlat information inför stundande jul- och nyårshelg. Du hittar information om vad som gäller angående spannmåls- och foderleveranser samt kundtjänst öppettider under jul- och nyårshelgen.

Spannmålsleveranser innan jul och nyår

Lantmännen har under jul- och nyårshelgerna begränsade möjligheter att ta emot spannmål. Sista dagen för leverans innan jul är fredagen den 19 december, alternativt torsdagen den 18 december för de mottagningsplatser som har stängt på fredagar.

Har du tecknat avtal för leverans innan nyår kommer vi kontakta dig senast 5 december. Har du avtal men inte blivit kontaktad senast i början av december får du gärna kontakta oss . Vill du beställa gårdshämning för leverans innan jul vill vi att du kontaktar oss senast den 10 december, så att vi säkert hinner hämta din spannmål. Kontakta oss på 0771-111 222 eller lantbruk.kundtjänst@lantmannen.com

Foderleveranser under jul och nyår

I år satsar vi lite extra för att dina leveranser ska bli så smidiga som möjligt. För att hjälpa oss med detta ber vi er att göra era beställningar i god tid, gärna med flera alternativa leveransdagar.

Klicka här för ett utförligt leveransschema för bulkfoder under jul och nyår 2014/2015.

Kundtjänst öppettider

Kundtjänst når du som vanligt på 0771-111 222 vardagar 07.00-18.00. Röda dagar samt jul- och nyårsafton håller vi stängt. Lördag 27 december samt lördag 3 januari håller kundtjänst extraöppet, kl. 08.00-14.00

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng