Solig lantbrukarträff på Hallfreda, Gotland

Traditionsenligt arrangerades även i år Hallfredadagen. Många av er var på plats och så var också solen. Detta är ett arrangemang som lockar många lantbrukare, i år kom fler än 200 deltagare. Hallfredadagen är ett samarrangemang mellan olika aktörer på den gotländska lantbruksmarknaden.

Varje område och varje gård har sina unika förutsättningar, därför är dessa lantbruksträffar så viktiga. Vi på Lantmännen Lantbruk tycker det är ett väldigt bra tillfälle för många olika slags dialoger. Vi visar gärna våra produkter, men minst lika viktigt är att höra hur ni tycker att de fungerar och vad som skulle kunna bli bättre.

Sveriges största ö är en utmärkt plats att bedriva lantbruk på och vi som har nöjet att arbeta med er som gör det tackar för att ni kom och pratade med oss på Hallfreda. Vi hoppas att ni tyckte det var lika givande som vi.

Vi önskar alla en fortsatt trevlig sommar!

Denna återgivning av kundträffen på Hallfreda är gjord av säljarna Henrik Ahlsten och Ilse Hallgren.

PS Har du kommit på något mer du vill berätta för oss, kan du enkelt kan göra det genom att klicka här: Prata med oss! Gör gärna det. Vi ser fram emot att läsa det du skriver.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng