Ny kund hos Lantmännen?

För att underlätta för dig som är ny kund hos Lantmännen har vi här samlat information och länkar till sidor du kan ha nytta av.

Lantmännen Lantbruk jobbar aktivt med vår webbplats och på webben samlar vi all information du kan tänkas behöva. För att underlätta för dig som ny kund har vi nedan listat några punkter vi tror du kan vara särskilt intresserad av. Saknar du någon information på vår webb är du välkommen att höra av dig till kundtjänst.

Kundtjänst

Via kundtjänst kan du få hjälp med de flesta av dina ärenden. Kundtjänst når du vardagar kl. 07.00-18.00 på telefon 0771-111 222 eller på e-post lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com

Kontakta våra säljare

Kontaktuppgifter till våra säljare når du enkelt genom tjänsten Sök Säljare. Här kan du söka efter namn eller ort.

LM2

LM2 är Lantmännens digitala portal för svenska lantbrukare och samlar alla Lantmännens digitala tjänster under ett paraply. Portalen lanserades 2017 och är under ständig utveckling. I LM2 hittar du bland annat vår ekonomiportal LM2 Ekonomi (tidigare kassatjänst), spannmålspriser, finanisell spannmålshandel, marknadsrapporter, odlingsrådgivning och mycket mycket mer. Du kan läsa mer om LM2 här, eller så skaffar du ett konto direkt och utforskar själv alla de möjligheter som LM2 erbjuder.

Produktkatalogen

I produktkatalogen har vi samlat all information om våra produkter. Produktkatalogen hittar du här.

Medlemsinformation

Medlemsinformation hittar du på Lantmännes medlemssidor som du hittar här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng