Bolag inom Lantbruk

Lantmännen Lantbruk har flera bolag inom olika områden.

Lantmännen KRAFFT AB

krafftLantmännen KRAFFT AB är Sveriges största leverantör av hästfoder. Bolaget utvecklar, marknadsför och säljer landets bredaste produktsortiment inom hästfoder.

Till Lantmännen KRAFFT ABs webbplats »

 

Lantmännen Agro OY

Lantmännen Agro Oy (före detta K-maatalous) är en av de största aktörerna på den finska lantbruksmarknaden. Lantmännen Agro Oy har 45 fristående återförsäljare som tillhandahåller insatsvaror för växtodling, foder samt reservdelar och redskap. Bolaget handlar också med spannmål på den finska marknaden. 

Till Lantmännen Agro OYs webbplats

 
   

 

Lantmännen Agro A/S

Lantmännen Agro A/S ingår i Lantmännens spannmålsenhet och i verksamheten ingår inköp av spannmål samt handel med gödsel och växtodlingsprodukter i Danmark.

Till Lantmännen AGROs webbplats »

 

Lantmännen SW Seed

Lantmännen SW Seed är ett unikt växtförädlingsföretag och ägs av Lantmännen. Verksamheten sker vid tre växtförädlingsstationer som finns i Holland (Emmeloord) och i Sverige (Svalöv och Lännäs). Den svenska delen är integrerad i division Lantbruk. Under varumärket SW förädlar och marknadsför vi många odlingsstarka och högavkastande sorter inom stråsäd, oljeväxter och vall och säkerställer ett unikt sortmaterial som är anpassat för svenska förhållanden, men även för Centraleuropa.

Till SW Seeds webbplats

   
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng