För ett lönsamt och konkurrenskraftigt svenskt jordbruk

Lantmännen Lantbruk utgör koncernens kärnverksamhet. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster som skapar förutsättningar för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

Till våra landbrukskunder erbjuder vi ett brett och heltäckande sortiment både för animalieproduktion och växtodling. Vi utvecklar, tillverkar och säljer ett heltäckande fodersortiment och har egen växtförädling samt produktion av utsäde och frö. Vi erbjuder även andra handelsvaror så som gödsel, växtskyddsmedel, plast och nät.

Produkterna marknadsförs under varumärken som Nötfor, Piggfor, Pullfor, Renfor, Fårfor, Protect och SW. Lantmännen SW Seed:s svenska verksamhet är sedan den 1 januari 2011 integrerad i Lantmännen Lantbruks verksamhet. Lantmännen SW Seed:s internationella bolag fortsätter dock sin verksamhet som tidigare.

Lantmännen Krafft, som tillverkar och marknadsför hästfoder, är egen verksamhet som tillhör Lantmännen Lantbruk.

Lantmännen Lantbruk är också en stor aktör på spannmålsmarknaden och köper årligen in stora mängder spannmål och oljeväxter som säljs till våra industrikunder inom livsmedel, foder och energi.

Organisationsuppgifter

Lantmännen ek för  
Organisationsnummer: 769605-2856
Division Lantbruk  
Divisionschef: Elisabeth Ringahl
Totalt anställda 2015: 818 personer
Nettoomsättning 2015: 10 907 Mkr
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng