Ren & Vilt

Det ökade natur- och jaktintresset har gett en ökad efterfrågan på foder till stödutfodring av vilt. Vi har 25 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av Renfor som är ett utmärkt foder för stödutfodring.

Responsen från våra kunder och förtroendet för produkterna ökar varje år. Renfor är också, enligt Svensk Jakt, det bästa alternativet för stödutfodring av älg, rådjur, dovhjort m fl. Djurparker i och utanför Sverige använder Renfor i ökande omfattning. Med den bakgrunden vågar vi påstå att vårt koncept på råvaruval, tillverkning och uppföljning av renfoder är marknadens bästa. Inte bara i Sverige. Renfor är världens mest sålda foder för renar.

Utvalda råvaror
Renfor är ett sockerrikt och mycket smakligt helfoder för renar. Genom utvalda fiberråvaror ger den renens magar en utmärkt förutsättning att klara omställningen från naturligt bete till pellets. Renfor innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler och kan användas som enda foder. Ensilage, helst inte torrt hö, kan komplettera utfodringen.

Om du har frågor eller är intresserad av Renfor är du välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com .

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng