Råvaror

Din foderblandning kan kompletteras med råvaror som blandas direkt på gården. I den mån vi kan och har aktuella råvaror kan vi leverera till dig direkt från våra fabriker eller leverantörer. Vi är en stor aktör på råvarumarknaden och har en väl fungerande handel. För vissa råvaror erbjuder vi terminshandel men andra råvaror hanteras med dagspris.

Vi arbetar aktivt med inköpen
Råvarumarknaden lever ständigt med information om skördeprognoser, efterfrågan, tillgång till transporter, valutasvängningar. Vi jobbar ständigt med att tolka dessa faktorer för att kunna göra de bästa inköpen för att kunna ebjuda dig som kund en bra affär.

Säkra ditt pris
För dig som vill vara delaktig i denna marknad finns möjligheten att säkra ditt pris på termin för ett antal viktigare råvaror. Du låser priset på en viss kvantitet och under en viss period. Idag erbjuder vi dig möjlighet att terminssäkra pris för soja, raps, Expro och drank. Det betyder att du vet vad du kommer att betala för dina råvaror när det blir dags att avropa från den tecknade kvantiteten.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com .

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng