Foder för friska och produktiva djur

Det är ingen överdrift att påstå att foder är det viktigaste styrmedlet för såväl kött- som mjölkproduktion. Med rätt foder i varje fas av djurens liv säkerställs en hög och jämn produktion, baserad på dina förutsättningar och önskemål. I våra sortiment för mjölkkor respektive köttdjur finns allt du behöver för att nå framgång i produktionen.

Kunskapsutveckling för en optimal produktion
Din produktion bestäms av dina djur, förutsättningar och mål. Ingen vet mer om det än du, men det är bra att arbeta med en leverantör som förstår dina behov och har rätt produkter. Vi arbetar ständigt med att öka kunskapen om djurens biologiska förutsättningar och behov i olika skeden av livet samt vid värdering av fodermedel.

Det gör att vi kan välja den råvarusammansättning som ger en optimal produktion, djurhälsa och hållbar utveckling. Din säljare kan alltid ge dig råd och hjälpa dig med optimering av foderstaten.

Ett heltäckande sortiment
I fodersortimenten för mjölkkor respektive köttdjur finns allt som behövs för din produktion; kraftfoder som kompletterar grovfodret, mineralfoder och olika tillskott vars uppgift är att förebygga eventuella hälsoproblem. Vi har även närproducerat kraftfoder utan soja och palmoljeprodukter som säljs under namnet Nära. Lantmännen är en stor aktör på ekologiskt foder till både växande och mjölkande djur. Alla våra ekologiska foder säljs under samlingsnamnet SUND.
Foder beställer du enkelt och bekvämt på LM2.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com .

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng