Pullfor Müslimix

Äntligen här! Nu lanserar vi en efterlängtad fodernyhet; ett svenskproducerat müslifoder till höns!

Lantmännens nya Müslimix Hönsfoder är ett basfoder till alla fjäderfä och är anpassat för att täcka det grundläggande näringsbehovet hos hobbyhöns. Det är sammansatt av, i första hand, vete, ärtor och majs – samtliga smakliga och högkvalitativa råvaror till fjäderfä. I mixen hittar du även soja, hackad lucern, morotsflakes och linfrökaka. Vår soja är givetvis GMO-fri och tillsatt för att optimera aminosyrasammansättningen i fodret. Utfodrar du Müslimix Hönsfoder till värpande djur ska dessa ha fri tillgång till snäckskal eller grov kalk.

Nyheten lanseras nu i 10 kg säck – en enkel och smidig storlek att hantera och passar dig med ett mindre antal djur eller för dig som bara vill ge lite extra ”hönsgodis”. Senare i vår planerar vi att lansera Müslimix Hönsfoder även i 20 kg säck.

Vi har noggrant testat Müslimix Hönsfoder ute hos Lantmännen Pullfors testpiloteroch justerat receptet efter feedback från våra finsmakare. Vi vågar nästan lova att det här blir succé hos tvåbenta både med och utan fjädrar!

Du hittar fodret hos din lokala återförsäljare av hönsfoder. Kontakta Lantmännen Lantbruks kundtjänst på 0771-111 222 för att få information om din närmsta återförsäljare.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng