Ett fullfjädrat fodersortiment

Lantmännen Lantbruk har foderprodukterna du behöver, oavsett typ av produktion och omfattning. När nya hybrider introduceras i Sverige kan du vara säker på att vi är beredda med anpassade foderprogram.

Vår foderutveckling pågår ständigt för att optimera kvalitet och som kund får du de viktigaste, internationella forskningsresultaten direkt ner i silon. För oss är det svenska lantbruket det viktigaste av allt, därför sker vår utveckling alltid med utgångspunkt i svenska förhållanden. Vi eftersträvar en inhemsk råvarubas i möjligaste mån. Fråga gärna din säljare om din produktion. Vi hjälper dig gärna till ett optimalt foder.

Innovationer som förbättrar
Müslifoder är en av våra innovationer som snabbt vunnit popularitet. Fodret ger hönan möjlighet att själv välja sin meny och tex äta mer kalk under den tid på dygnet som hon har störst behov. Müslifodret ger också längre ättider. Effekten visar sig i lugnare flockar med bra produktion.

God lönsamhet med konceptägg
En växande marknad och ökad efterfrågan ökar även konkurrensen. För att överleva med god lönsamhet krävs snabb anpassning till konsumenternas önskemål. Våra produktspecialister hjälper dig som är äggpackare att utveckla unika foderrecept för att erbjuda ägg med de egenskaper just dina kunder efterfrågar.

Ett komplett sortiment, oavsett produktion
Vårt sortiment täcker dina behov, oavsett om du har storskalig produktion eller en hobbyverksamhet. Du kan lita på tillgången av säkra och hygieniska kvalitetsprodukter enligt gällande certifieringar. I vårt ekologiska sortiment finner du givetvis foder med mycket god funktion. Foder beställer du enkelt och bekvämt på Mina Sidor. Här kan du läsa mer om Mina sidor och om hur du enkelt ansluter dig.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com .

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng