Välkommen till Lantmännen på Borgeby fältdagar!

Välkommen att besöka Lantmännens montrar på Borgeby fältdagar den 28-29 juni. Du hittar oss på samma ställe som vanligt - Maskin i monter A70 och Lantbruk i A83.

Massor av nyheter, digitalisering och kunskap i årets mässa

I våra demoodlingar visar vi flera sortnyheter och presenterar de bästa odlingsstrategierna för respektive sort. Du möter våra rådgivare och säljare och kan ställa alla frågor du vill om våra sorter. I tältet ska du passa på att prata med våra växtrådgivare, produktchefer för alla fodersorter och inköparna på spannmålsenheten. Naturligtvis ska du passa på att dricka kaffe, äta en bulle och prata med våra medlemsansvariga. Är du redan delägare eller är det dags att bli det nu?

Möt framtidens verktyg för jordens entreprenörer! Bli användare av LM2

Förra året gick vi ut och berättade om vår digitala satsning LM2 , verktyget för jordens entreprenörer. Nu har vi nått fram till den första publika versionen och lantbrukare i hela Sverige har möjlighet att börja använda detta verktyg. På Borgeby erbjuder vi handfast hjälp i att skapa din användare och tips på vad du kan göra med detta verktyg. Kom till vårt tält och ta del av framtidens verktyg.

På foderstationen i tältet pratar du med oss om fodermöjligheter nu och i framtiden, vi berättar om kommande nyheter på foder och tillskott. Vad vill du uppnå? Vilka utmaningar ser du och vad vill du att vi fokuserar mer på? Vi pratar gärna om lönsam produktion utifrån dina foderval, vi baserar goda råd på forskning och erfarenhet.

Är det växtodling som intresserar dig mest? Då får du nu möjlighet att tala med våra växtodlingsrådgivare som även är författare till våra växtodlingsbrev. Till dig som tecknar upp dig på en prenumeration delar vi ut en snygg tumstock.

Är du nyfiken på eko? Lantmännen köper in KRAV-spannmål och vi kommer att visa några av produkterna vi tar fram, det finns ett stort behov av mer KRAV-märkt spannmål och funderar du på att lägga om så har vi kunskapen du söker.

Vill du prata spannmålsförsäljning så har vi flera medarbetare som gärna visar våra nya digitala verktyg för spannmålshandel eller bara pratar allmänt om alla olika strategier och dess fördelar. Missa inte att se demon för nya ”Min spannmålsaffär”.

Lantmännen Maskin bjuder på ett fullmatat program med maskiner och redskap från bl a Valtra, Fendt, Väderstad och KUHN. Vi presenterar vårt utbud av reservdelar och verkstadstjänster, med bland annat Lantmännen Maskin Classic. Givetvis får du inte missa nya Valtra A4.

Vi testar ditt vatten - få svar direkt!

De senaste åren har konsekvenserna av vattnets pH-värde och hårdhetsgrader diskuterats flitigt inom växtskyddskretsar. Därför erbjuder Lantmännen ett helhetskoncept på vattenkvalitet. Den som köper växtskydd av Lantmännen erbjuds vattenprov för att utröna vattnets kvalitet och då avgöra om behov av pH-sänkande produkt finns. Tag med ett prov på ditt vatten, exempelvis i en ren flaska. Vi testar ditt vatten i vår monter, och du får svar direkt!

Du hittar oss som vanligt i monter A70 (Maskin) och A83 (Lantbruk).

Läs mer om Borgeby fältdagar på webbplatsen om mässan.

Varmt välkomna till ett par roliga dagar på Borgeby Fältdagar.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng