Handla spannmål finansiellt via Lantmännen

För att ge dig som är lantbrukare möjlighet att sprida riskerna i försäljningen av spannmål, erbjuder Lantmännen möjlighet att handla spannmål finansiellt via LM2. Utöver Lantmännens inköpserbjudande för din fysiska spannmål kan finansiell spannmålshandel vara en del av din försäljningsstrategi.

Tjänsten Finansiell Spannmålshandel ger dig möjlighet att handla finansiella spannmålskontrakt. Du kan handla vete- och rapskontrakt på såväl Matif (Euronext) som på CBOT (Chicago Board of Trade). Lantmännen vill att det ska vara säkert, enkelt och tryggt för dig som lantbrukare att handla spannmål finansiellt och erbjuder därför kontrakt om så små volymer som ett ton på Matif och 50 bushels (1,36 ton) på CBOT. Allt för att du ska känna dig trygg i affären och att det ska vara enkelt att komma igång.

Lantmännen lägger stor vikt vid att nya användare får den kunskap de behöver för att vara trygga i verktyget. Det är enkelt att komma igång, det som behövs av dig är att först genomgå en webbaserad utbildning med tillhörande test. Kursen ger dig goda förutsättningar för att lyckas i din handel. Maila ditt fullständiga namn och kundnummer hos Lantmännen tillsammans med intresseanmälan till din säljare eller till LM2 support på lm2support@lantmannen.com

Vänliga hälsingar
Spannmålsenheten och LM2 support

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng