Boka in årets Växadagar Mjölk & Kött nu!

Vi rivstartar 2018 med kunskap, inspiration och möjligheter för Sveriges mjölk- och köttföretagare. På Växadagarna i Umeå och i Jönköping hittar du oss i vår monter där vi kommer att ge de senaste rönen kring utfodring runt kalvning och prata om varför våra foder är så effektiva. Ladda upp med dina frågor om laktation, tillskott och vikten av rätt grovfoder.

Lantmännen har deltagit på samtliga Mjölkföretagardagar under de senaste 10 åren men i år tar vi steget och blir en av huvudsponsorerna för eventet. Nu är det också dags att utveckla dagarna till en mötesplats för alla mjölk- och köttföretagare. Temat för Växadagarna Mjölk och Kött 2018 är ”Vi skapar framtiden i dag”. Det här är branschdagar som ger massor av kunskap och inspiration till alla mässbesökare. Dessutom är luncherna och kvällens gemensamma middag fina tillfällen för att lära känna nya kollegor och utbyta både tips och erfarenheter.

Höjdpunkter i årets program

Dagarna har många intressanta teman och föredrag att välja bland utifrån dina intresseområden, se programlänkar längre ner. Bland annat så kommer vår styrelseordförande på Lantmännen, Per Lindahl, att tala om trenderna på marknaden och hur vi kan arbeta med tillväxt och framtid i svensk animalieproduktion. Per Frankelius från Linköpings Universitet, berättar om grön innovation.  Landsbygsminister Sven-Eric Bucht och Civilminister Ardalan Shekarabi talar om den nya livsmedelsstrategin.

Kostnadsfritt för medlemmar

Växadagarna är kostnadsfria för dig som är medlem i någon av husdjursföreningarna, Växa Sverige, Skånesemin eller Rådgivarna i Sjuhärad. Ett medlemskap gäller både för familjen och gårdens anställda. Du gör en separat anmälan för varje person.  Du som driver lantbruk inom Växa Sveriges verksamhetsområde kan ansöka om medlemskap i Växa.

Anmäl dig senaast den 15 januari!

Var, när och hur?

23-24 januari Växadagarna i Umeå, Folkets Hus

30-31 januari Växadagarna på Elmia i Jönköping

Vi ses på Växadagarna!

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng