Många bra idéer när vinnarna i Dataväxttävlingen korats

Under hösten genomfördes en tävling där LM2-användare tävlade om tio helårsprenumerationer av Dataväxt. Frågan man skulle besvara var: Vilken är din drömtjänst i LM2?

Många innovativa idéer skickades in och av dessa kunde tio vinnare koras. Bland de vinnande bidragen fanns bland annat förslaget att på startsidan i LM2 kunna se prisdiagram och trender för vissa foderråvaror och spannmål direkt från börsen. Gärna med funktionen att själv kunna välja vilka råvaror som ska visas. Ett annat förslag var möjlighet att koppla ihop åtgång av foder och lagerstatus i sina silos till LM2 för att öka kontrollen och kunna beställa i god tid. En innovativ idé var att utveckla en väderfunktion med både prognos och utfall från egen väderutrustning, i kombination med ett prognosverktyg för sprut- och skördeväder. Ytterligare en vinnare föreslog en förenklad procedur i samband med spannmålsleveranser bl.a. genom att LM2 vet vilket utsäde man köpt av Lantmännen och därmed också vad man odlat under säsongen, och att dessa grödor och sorter presenteras per automatik när man ska lämna leveransförsäkran.

Vi tackar alla tävlande för fina bidrag, och stort grattis till vinnarna! Vinnarna får varsin helårsprenumeration på Nya Dataväxt.

Har du en idé du tycker vi borde förverkliga i LM2 så är detta mycket välkommet. Ta då kontakt med supporten, 0771-111 222, knappval 4, eller lm2support@lantmannen.com 

Vinnarna har meddelats via mail.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng