Låt oss köpa din spannmål

Spannmålsavtal på dina villkor
Spannmålsaffären är en av dina allra viktigaste affärer. Flera faktorer avgör slutresultatet och vissa går att påverka, andra inte. Därför kan det vara skönt att veta att med framförhållning och planering finns det goda förutsättningar att ta kontroll. Våra spannmålsavtal kan tecknas året om och är utformade så att du kan välja det eller de alternativ som passar dig bäst.

Stor valfrihet ger många möjligheter
Vi utvecklar ständigt våra avtal så att du ska kunna ta kontroll över din affär. Du kan välja mellan att säkra priset för flera skördar fram i tiden eller att sälja till dagspris – och nästan allt däremellan. Fler och fler upptäcker fördelarna med att säkra sin spannmålsförsäljning genom avtal, gör det du också.

Bevaka marknaden med oss
Vi bevakar marknaden noga, och du kan följa dagspriser och aktuella marknadsrapporter på LM2 eller Mina sidor på webben eller i appen Skörda.

Enkelt att teckna avtal, enkelt att leverera
När du bestämt dig för vilket eller vilka avtal du är intresserad av kan du teckna direkt på Mina sidor eller via din säljare. Om du vill veta mer om avtalen kan du alltid kontakta oss, vi finns över hela landet.
När det är dags att för leverans finns våra mottagningsplatser i din närhet.

Extra trygghet med våra tjänster
Vi erbjuder också tilläggstjänsterna torkavtal och spannmålsförskott som en extra möjlighet och trygghet.

Läs mer om spannmålsavtalen

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng