Hälsa och tillväxt för högpresterare

Ingen känner din verksamhet och dina mål lika bra som du, och vi vill bidra till att du får ut bästa möjliga avkastning på din foderinvestering.

Både internationellt och i Sverige blir kullarna med smågrisar större och större. Kraven det ställer på djur och producent är höga. Det gäller att arbeta för suggans välmående och förmåga att ta hand om smågrisarna. Högre födelsevikt, fler som överlever de första dygnen och friska, starka suggor ger förstås bättre förutsättningar för god lönsamhet.

Erfarenhet och forskning ger rätt foder
När vi utvecklar foder tar vi hänsyn till önskemål från de svenska grisproducenterna samtidigt som vi noga följer den internationella forskningen. Dina synpunkter och kunskap visar sig sedan på olika sätt i foderblandningarna. Låt gärna din säljare hjälpa dig till ditt bästa val.

Vårt sortiment av smågrisfoder
Grisuppfödningen förändras. Både grisar och produktion blir alltmer effektiva, vilket ställer nya krav på produkterna. Vi har sedan länge haft marknadens tryggaste smågrisfoder och alternativ för en tuffare uppfödning. För att fortsätta leda utvecklingen har vi lyssnat på uppfödare och noga följt forskning och utveckling. Foder beställer du enkelt och bekvämt på Mina sidor. Här kan du läsa mer om våra nättjänster som vi kallar Mina sidor, hur du ansluter dig och vad för tjänster vi erbjuder till dig som kund.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com .

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng