Får

Efterfrågan på lamm ökar hela tiden, vilket gör att en del fårproducenter har börjat föda upp lamm vid andra tider på året än de traditionella för att få bättre betalt för sina djur. Men fortfarande finns det många uppfödare som får sämre betalt för sina produkter än vad vi anser att de borde. Detta går att ändra på med högre slaktvikt och bättre klassning. Det vill vi hjälpa till med. Våra foder och vår kunskap hjälper dig till högre slaktvikt och bättre klassning.

Framgång kräver en strategi
Precis som idrottare som presterar på hög nivå måste djuren också få ett näringstillskott av bland annat mineraler, spårämnen och vitaminer för att nå goda resultat. Våra produkter ger dig alla möjligheter till just detta. Genom att planera produktionen utifrån dina förutsättningar kan du snabbt öka lönsamheten. Bra foder och planerad utfodring är lika viktiga i nyckeln till framgång. Oavsett vilka behov du har, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som bidrar till din lönsamhet.

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta någon av våra säljare eller Kundtjänst tel: 0771- 111 222, lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng